Під носом у Авакова, Наливайченка і Яреми у журналістки вкрали планшет

Середа, 10 грудня 2014, 17:27

У журналістки новинного сайту НБН Ганни Писаренко на спільному засіданні комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та комітету з боротьби з корупцією викрали планшет.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала керівник цього сайту Тетяна Висоцька.

"Прямо у приміщенні, де проходить засідання парламентських комітетів з правоохоронної діяльності та протидії корупції, у нашої журналістки вкрали планшет", – повідомила вона.

За її словами, Писаренко диктувала новину в редакцію по телефону і відвернула погляд від планшету, що стояв на підзарядці.

"У цей час незнайомий чоловік підійшов і з впевненим виглядом забрав планшет разом з зарядним пристроєм. Журналісти, які були поряд, подумали, що планшет його – настільки він був спокійний", – повідомила Висоцька.

Вона нагадала, що у комітети впускають лише за списками та перепустками, а отже, за на її думку, крадій працює у парламенті або в якомусь з силових міністерств.

Постраждала вже викликала міліцію. Через деякий час у коментарях до цього повідомлення Висоцька написала, що минуло вже 40 хвилин, а міліція все ще не приїхала.

У новині про цю подію на сайті НБН зазначається, що після інциденту журналістка звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який знаходився у приміщенні, але той лиш сказав: "Ось бачите, навіть серед народних депутатів є непристойні люди".

Після того, як йому повідомили, що вже 40 хвилин на місце злочину не приїжджає викликаний наряд міліції, і поставили питання, через який час за законодавством повинні прибути правоохоронці, він відповів: "Дівчино, припиніть!" і пішов геть з помічниками.

Як відомо, на цьому засіданні були присутні керівники СБУ, МВС та Генпрокуратури, а також багато депутатів Ради.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News