Бойовики не припиняють обстріли житлових кварталів - РНБО

Четвер, 11 грудня 2014, 12:33

За минулу добу під обстріли бойовиків з різних видів зброї потрапили житлові квартали та позиції сил АТО у районі сіл Кримське та Кряківка Новоайдарського району Луганщини,а  також інші населені пункти.

Про це під час брифінгу у четвер повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Бойовики стріляли по населених пунктах і наших блокпостах з застосуванням протитанкових керованих ракетних комплексів, мінометів і танка. Також з автоматичного гранатомета терористи обстріляли м.Щастя та зі стрілецької зброї - с.Чорнухине Попаснянського району", - сказав він.

Бойовики обстріляли також позиції українських військових з танків та гранатометів біля с.Сокільники, в районі н.п. Фрунзе та Капітанове. Поблизу м.Щастя терористи двічі обстріляли наш опорний пункт з мінометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямі терористи із зенітних установок, гранатометів та стрілецької зброї чотири рази обстрілювали позиції українських військових на території аеропорту.

З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли опорний пункт поблизу Авдіївка.

Тривали обстріли й на Дебальцевському напрямі. Бойовики з артилерії обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу сіл Кам'янка та Рідкодуб. На цьому ж напрямі, в районі н.п. Малоорлівка та Чорнухине терористи вели вогонь по позиціях українських військових зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямі бойовики з гранатометів двічі обстріляли опорний пункт ЗСУ біля с.Чермалик Тельманівського району.

В районі населених пунктів Гнутове та Талаківка було зафіксовано безпілотники противника.

Як повідомлялося, за добу загинули 3 військових, ще 8 отримали поранення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News