Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДФС досі працюють чиновники, що підпадають під люстрацію

П'ятниця, 12 грудня 2014, 15:33

У Державній фіскальній службі досі залишаються працювати 7 чиновників, котрі підпадають під закон про люстрацію.

Про це йдеться у висновках Люстраційного комітету.

"7 працівників ДФС, які повинні були підпасти під так звану "автоматичну" люстрацію, відсутні в Єдиному реєстрі люстрованих осіб", - заявили у комітеті.

Інфографіка Люстраційного комітету 

Такий висновок було зроблено після аналізу біографій чиновників, на яких надходило найбільше скарг від громадян, перевірки інформації про них з відкритих джерел та відомостей в Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону "Про очищення влади".

За відповідними фактами Громадським люстраційним комітетом та Громадською Радою з питань люстрації при Мін’юсті підготовлено та направлено відповідні запити до підрозділів Державної фіскальної служби України, які відповідають за звільнення цих осіб, для з’ясування причин невиконання закону.

Серед тих, хто за даними Люстраційного комітету підпадає під люстрацію, Юрій Ступак (перший заступник начальника Черкаської митниці Міндоходів), Юрій Дворак (начальник митного поста "Енергетичний" Київської міжрегіональної митниці Міндоходів), Альфред Білецький (заступник начальника Київської міжрегіональної митниці Міндоходів).

А також Дмитро Зенін (заступник начальника Головного управління ДФС у м. Києві), Аліна Корольова (заступник начальника Головного управління ДФС у м. Києві), Володимир Коломієць (начальника Головного управління ДФС у Черкаській області), Тетяна Проценко (заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області).

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування