Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція розслідує факт стрілянини людей у балаклавах на лекції у Києві

Понеділок, 15 грудня 2014, 11:40

За фактом перестрілки та крадіжки, які сталися у центрі Києва у суботу, 13 грудня, під час економічної лекції, міліція розслідує справу за статтею про розбій.

Як повідомляє управління київського міліції, 13 грудня о 16:47 за номером "102" повідомили, що група осіб напала на приміщення на вулиці Велика Васильківська у Києві.

Керівництво Печерського РУ ГУ МВС у Києві та слідчо-оперативна група по приїзді за вказаною адресою встановили, що у приміщення зайшли близько 15 осіб у камуфляжі, в балаклавах та з масками на обличчі.

В аудиторії, де проходила лекція, чоловіки здійснили два постріли з невстановленої зброї в стелю, після чого "відкрито заволоділи майном присутніх".

Після цього нападники забрали з собою жителя Київської області і вивезли його у невідомому напрямку.

Внаслідок інциденту декілька осіб отримали тілесні ушкодження, одного з потерпілих доставили до лікарні з вогнепальним пораненням в область попереку.

Як пояснили потерпілі, вони прибули за вказаною адресою на економічну лекцію.

О 19:00 молодий чоловік, якого нападники забрали з собою, без видимих тілесних ушкоджень вже давав пояснення в якості потерпілого в Печерському райуправлінні столичної міліції.

За його словами, напад вчинили особи, з якими в нього неприязні відносини через його громадську позицію та колишнє місце роботи.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій).

Слідство триває.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування