Ландік просить суд визнати його невинуватим у побитті екс-моделі

Вівторок, 16 грудня 2014, 19:52

Колишній депутат Роман Ландік вимагає від суду визнати його невинуватість у побитті колишньої моделі Марії Коршунової.

Про це "Українській правді" повідомила сама Коршунова, яка наразі живе у Києві.

"Мені випадково стало відомо, що до Сватівського районного суду, якому визначили юрисдикцію з розгляду справ Ленінського районного суду міста Луганська, надійшла заява Ландіка про перегляд кримінальної справи за нововиявленими обставинами", - розповіла дівчина.

"Мені ніхто не повідомляв про це, саму заяву не передавали, адвоката також не повідомили, але засідання призначене на 17 грудня. Справою займатиметься голова суду Юрченко. Після гучних заяв Ландіка і зазначених обставин я допускаю можливість, що суд стане на його позицію і буде необ'єктивний у розгляді", - побоюється Коршунова.

Колишня модель електронною поштою надіслала заяву з проханням про перенесення засідання у зв'язку з тим, що хоче ознайомитися із новими матеріалами. Однак не виключає, що засідання може відбутися без її участі.

"Ландік хоче визнати свої дії правомірними, а мої – замахом на вбивство", - додала Коршунова.

Як відомо, у ніч 4-го липня 2011 року Роман Ландік жорстоко побив 20-річну Марію Коршунову у луганському ресторані "Баккара".

Інцидент почався на ґрунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків. Дуже скоро в інтернеті з'явилися відеозаписи з камер спостереження ресторану, у яких видно хто кого і як бив.

31-го жовтня стало відомо, що Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка.

У січні 2012-го Ландіка засудили умовно та відпустили

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування