Бойовики 10 разів у середу обстріляли позиції сил АТО

Середа, 17 грудня 2014, 21:07

Протягом дня бойовики обстріляли сили АТО 10 разів.

Про такі дані станом на 19:00 17 грудня повідомив медіацентр АТО.

"Найбільш "гарячими" в плані військової активності залишаються Луганський, Донецький, Дебальцевський напрямки", - зазначається у повідомленні.


"Обстрілам зі сторони незаконних збройних формувань піддані райони населених пунктів Кримське, Рідкодуб, Малоорлівка, Кам’янка, Чорнухіно, Новоласпа", - повідомили у медіацентрі. 

Окрім того, згідно з інформацією, терористи зі стрілецької зброї двічі обстрілювали позиції українських військ в міжнародному аеропорту "Донецьк".


"Дії бойовиків можна охарактеризувати, як провокаційні. Здебільшого, вони ведуть "турбуючий" хаотичний вогонь. Зі сторони сил АТО режим припинення вогню не порушувався", - повідомили в медіацентрі АТО.

Як відомо, вранці 9 грудня режим припинення вогню введено на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. У РНБО повідомили, що ватажки незаконних збройних формувань, які діють на сході України, ознайомлені з домовленостями про режим припинення вогню.

Водночас, за даними губернатора Луганської області Геннадія Москаля, бойовики із самого початку не дотримуються перемир'я в Луганській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування