"Ощадбанк" залишив у Донецьку валюту, машини та зброю

Неділя, 21 грудня 2014, 12:58

Відділення "Ощадбанку", яке переїхало з Донецька до Краматорська, залишило у захопленому терористами місті мільйони гривень, валюту, автівки та зброю.

Про це у Твіттері повідомив журналіст видання Остров Сергій Гармаш.

"Ощадбанк", який переїхав у Краматорськ,  залишив терористам у Донецьку 28 716 748 грн., 1 226 813 доларів, 99 720 евро, 98 машин та 252 "ствола (пістолети та автомати)", - зазначив він. 

Як повідомляє "Остров"   з посиланням на джерело в МВС, бойовики "ДНР" захопили сховище банку у Донецьку у відповідь на переїзд облуправління "Ощадбанку" до  Краматорська.

Згідно з повідомленням, керівництво банку офіційно звернулося до міліції та повідомило, що у приміщеннях банку, контрольованих бойовиками у Донецьку, залишилися гроші.

"Терористи заявили керівництву банку, що тепер рішення щодо використання захоплених коштів, майна і зброї, ухвалюватимуться виключно ними", - зазначає видання.

У свою черуг в АТ Ощадбанк заявили: "Інформація про обсяги начебто "залишених" на території так званої ДНР цінностей банку та зброї не відповідає дійсності".

"Вичерпна інформація про загрозу життю працівників та майну банку,  втрати внаслідок злочинних дій бойовиків  та вжиті банком заходи знаходиться в розпорядженні правоохоронних  органів.  В даний момент відбувається слідство", - зазначили у фінустанові. 

Як відомо, наприкінці листопада АТ "Ощадбанк" повідомив, що переводить свої філії з Донецька та Луганська до Краматорська та Сєвєродонецька.

Раніше президент Петро Порошенко підписав указ, яким вводить у дію рішення РНБО від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування