Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер бойовиків переконує, що в Донецьку достаток

Понеділок, 22 грудня 2014, 10:11

Лідер незаконного утворення "ДНР" Олександр Захарченко вважає, що його організація здатна поставляти продовольство у вільні від окупантів міста Донбасу. 
 
Про це повідомляє так званий "прес-центр "ДНР", передають Новості Донбасу
 
"Ми самі можемо поділитися, наприклад, тим же хлібом з жителями Слов'янська, Краматорська, Мар'їнки, Маріуполя. Ми подачки брати не будемо! Донбас ніколи не жив за подачки! Ми завжди віддавали більше, ніж споживали! Донбас ніколи не був дотаційним регіоном! І нехай ці корупціонери, що розповідають, що ми одержували лише дотації, заспокояться. Дотацій більше немає – красти їм немає чого. Нехай тепер крадуть із Львова", - сказав Захарченко. 
 
За його словами, на цей момент в Україні складається не краща економічна обстановка. 
 
"Україна на сьогоднішній стадії перебуває в агонії – їй потрібен перепочинок, щоб тут припинили стріляти. Це заспокоїть там одну з партій. Можливо, це надихне "партію війни" мовчати. Але внутрішні протиріччя в самій Україні не дозволяють їй не воювати. Будь-яка криза, яка в них почнеться – а він почнеться, можна розв'язати завдяки війні", – заявив він. 
 
Також Захарченко вважає, що недавнє закриття пасажирських аеропортів у Харкові, Запоріжжі й Дніпропетровську пов'язане з рішенням США надати Україні підтримку Україні в протистоянні з незаконними збройними об'єднаннями. 
 
"Ми прекрасно розуміємо, що тоді ці аеропорти отримували явно не гуманітарний вантаж, який, як подачку, нам намагається усучити Україна", – сказав Захарченко.

Як відомо, у Донецьку проблеми з готівкою, не платять пенсії і зарплати бюджетникам. Также не виплачують соціальні виплати іншим верствам населення. Пенсіонерів рятує те, що раз на місяць вони отримують гуманітарну допомогу, яку в Донецьк завозить Ахметов.

Крім того, аеропорти закривали через терористичну небезпеку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування