Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кабмін вніс у Раду "бюджетний пакет". Його, найімовірніше, відхилять

Вівторок, 23 грудня 2014, 08:19

Кабінет міністрів у ніч на вівторок вніс у Верховну Раду поправки до Податкового, Бюджетного і Митного кодексів та проект закону "Про держбюджет" на 2015 рік.

Згідно з інформацією на сайті парламенту, також зареєстровано законопроект "Про реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування й легалізації фонду оплати праці".

Він передбачає поетапне зниження єдиного соціального внеску й разом із перерахованими вище документами формує так званий "бюджетний пакет".

Крім того, Кабмін зареєстрував у Раді 3 законопроекти: "Про лотереї", "Про діяльність казино" і "Про букмекерську діяльність в Україні".

Засідання уряду щодо затвердження цих документів почалося о 16:00 понеділка й завершилося, за словами голови Мінприроди Ігоря Шевченка, після опівночі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Погоджувальна рада Верховної Ради вранці у понеділок розраховувала отримати ці документи до вечора й розглянути їх у першому читанні у вівторок з метою прийняти остаточно, після припрацювання в комітетах, до кінця поточного року.

Депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найем після обговорення бюджету на засіданні фракції назвав знущанням те, що найважливіший документ у 400 сторінок парламенту напередодні розгляду ще не було подано.

Той варіант бюджету, який депутати мали, на фракції БПП розкритикували.

"Настрої в Раді зовсім не позитивні, особливо в мажоритарників. Тепер будемо чекати, хто перший відхилить проект урядового бюджету й запропонує працювати цілодобово", - написав він у Facebook.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...