Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Партнери БПП по коаліції - проти голосування за держбюджет у вівторок

Вівторок, 23 грудня 2014, 09:59

Партнери "Блоку Петра Порошенка" по коаліції підтримують позицію БПП щодо дотримання процедури і ретельного вивчення законопроектів бюджетного процесу перед голосуванням.

Таку позицію у ВР зокрема висловили голови фракцій "Самопоміч", "Батьківщина".

Зокрема голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк зазначив, що депутати не можуть голосувати держбюджет у вівторок:

"Сьогодні ми не голосуємо за жодний закон. Сьогодні ми навіть не думаємо голосувати за бюджет. Тому що бюджет залежить від Податкового, Бюджетного кодексу і тих 42 законів, які зайшли. Я собі не уявляю, як ми навіть до завтра їх розглянемо, але будемо пробувати це зробити".

За словами Березюка, "попереднє враження, що Кабмін не почув досягнутих раніше домовленостей".

Пропозиція "Самопомочі" - ретельно вивчити подані законопроекти, опрацювати в комітетах і потім забратися в будь-який день, включно з вихідними для прийняття бюджетних законів.

В свою чергу голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко зазначила, що не може коментувати подані бюджетні документи, оскільки вони були внесені вночі або вранці вівторка.

"Я не хочу зараз казати жодного слова критики, але прошу всіх не робити з нашого бюджету якісь кулуарні, підкилимні ігрища… Ми пропонуємо в четвер - у першому читанні і у вівторок повноцінно в другому. За цей час провести громадські слухання, повноцінну роботу в комітетах і вийти зі справжніми реформами", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування