Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Захарченко стверджує, що Київ довірив Медведчуку займатися полоненими

Вівторок, 23 грудня 2014, 16:37

Лідер бойовиків Олександр Захарченко заявляє, що переговори про обмін полоненими з боку України в Мінську вестиме проросійський політик Віктор Медведчук.

Про це так званий "голова ДНР" заявив 22 грудня журналістам у Донецьку, повідомляє News-Front, демонструючи відеозапис розмови.

"Дуже багато відомо про мінські зустрічі. Найголовніше: призначено Медведчука – людину, яка вестиме переговори з приводу обміну полоненими. Відбулася в Україні така невеличка зміна", - заявив Захарченко.

Він також пообіцяв пізніше прокоментувати заяву президента України Петра Порошенка про мінські переговори, оприлюднену 22 грудня.

Раніше повідомлялося, що Порошенко домовився з президентом Росії, канцлером Німеччини і президентом Франції про "наступні зустрічі Тристоронньої контактної групи у Мінську в середу і в п'ятницю цього тижня (24 і 26 грудня)".

Як відомо, Медведчук є кумом президента Росії Володимир Путіна і людиною з колишньої команди Леоніда Кучми. Медведчук створив організацію за назвою "Український вибір" і давно просуває ідею федералізації України, вторячи позиції російського керівництва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування