Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СК РФ поквапився знайти "секретного свідка" і призначити винного у збитті Боїнга-777

Середа, 24 грудня 2014, 11:24

Слідчий комітет РФ заявляє, що має дані секретного свідка. Той нібито стверджує, що малайзійський Boeing-777 збив український штурмовик Су-25.

Про заявив офіційний представник СКР Володимир Маркін, передає Інтерфакс.

"Слідчі не стали відтягувати допит, і вчора ввечері їм вдалося зустрітися з українським військовослужбовцям, який, підтверджує, що добровільно залишив військову частину і перейшов на територію РФ", - заявив Маркін.

"Зі свідчень тепер уже свідка, якому в цілях забезпечення його безпеки присвоєно псевдонім, цивільний літак Boeing-777 рейсу МН-17 міг бути збитий 17 липня поточного року бойовим літаком Су-25 ВПС України, пілотованим капітаном ВПС України, льотчиком Волошиним", - розповів представник СКР.

За його словами, "ті факти і відомості, які мав і про які чітко, не плутаючись, розповідав свідок, переконують слідчих, що свідчення його правдиві, що, до речі, і підтвердило дослідження на поліграфі".

Маркін заявив, що за словами цього "свідка-дезертира", він служив на військовому аеродромі поблизу Дніпропетровська, де в день аварії Боїнга він "особисто бачив", як Су-25 спорядили ракетами "повітря-повітря" типу Р-60. Коли ж штурмовик повернувся на аеродром, то ракет вже не було, а пілот сказав: "Він - літак - опинився не в той час і не в тому місці".

Нагадаємо, 23 грудня голландські журналісти опублікували нові докази того, що малайзійський Boeing був збитий з території, контрольованої бойовиками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування