Військові ЗСУ доставили у Краматорськ допомогу для переселенців

Четвер, 25 грудня 2014, 08:13

Військовослужбовці Збройних сил України забезпечили доставку гуманітарного вантажу для вимушених переселенців та лікувальних закладів міста Краматорська

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 25 грудня.

На Донеччину за підтримки групи координації цивільно-військової співпраці ЗСУ доставлено 20 тон гуманітарного вантажу для лікувальних закладів Краматорська, а також для потреб людей, які внаслідок бойових дій були вимушені залишити власні оселі.

Чергову гуманітарну допомогу від Благодійного фонду "Міжнародна асоціація підтримки України" передано представникам громадської організації "SOS-Краматорськ" для подальшого розповсюдження серед переселенців та адресної передачі лікарням.

Цього разу для хворих людей та знедолених в зону проведення АТО передали багатофункціональні медичні ліжка, ортопедичні кушетки, електроенцілограф, сушильний апарат, системи, матеріали для перев’язок тощо. Крім того, усіх, хто потребує, забезпечать взуттям, теплим одягом, білизною та меблями.

Розподіляти вантаж обіцяють в залежності від потреби, прозоро, спільно з громадськими організаціями та органами місцевої влади.

Крім того, прес-центр АТО повідомляє, що воїни-танкісти узяли шефство над трьома навчальними закладами, що неподалік від Маріуполя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування