Згуладзе каже, що реформи в МВС передбачають зростання зарплат

Четвер, 25 грудня 2014, 12:36

Новопризначена перший заступник голови МВС Ека Згуладзе обіцяє підвищення зарплати співробітникам підрозділів і сподівається, що в лавах створюваної в Україні поліції буде працювати більше жінок.

Про це вона сказала в четвер на прес-конференції в Києві.

"Заробітні плати ми будемо підвищувати, і значно підвищувати. Ми вже можемо гарантувати підвищення заробітної плати", - наголосила вона, зазначивши, що це буде стосуватися працівників тих підрозділів, які будуть реформовані.

Крім того, Згуладзе додала, що органи внутрішніх справ України в процесі реформування не зможуть обійтися і без донорської підтримки.

Що стосується боротьби з корупцією, то, за її словами, у цьому необхідно рухатися по двох напрямках - каральні заходи, а також мінімізація позовів, тобто побудувати систему так, щоб вона була захищена.

Крім того, відповідаючи на питання, чи буде в українській новоствореній поліції працювати більше жінок, Згуладзе сказала:

"Я як жінка, як один з керівників скажу, що я сподіваюся на це, тому що в багатьох країнах жінки-поліцейські показали себе дуже добре. І я думаю, що Україна не буде винятком. І якщо я можу закликати, щоб жінки більш активно брали участь у конкурсах, то я скористаюся цією нагодою".

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування