Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кількість атак бойовиків знизилася, іде перегрупування - Тимчук

П'ятниця, 26 грудня 2014, 07:41

На тлі "мирних переговорів" бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових, хоча кількість вогневих ударів різко знизилася.

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" і депутат Верховної Ради Дмитро Тимчук вранці 26 грудня в Facebook.

Паралельно супротивник продовжує проводити перегрупування своїх сил, інформує він.

Так, у напрямку Трьохізбьонки висунулася бронегрупа супротивника (4 танки, 6 бойових броньованих машин). Також у даному районі супротивник завдавав вогневі удари по позиціях українських військ. Вогонь вели з мінометів.

У районі Бахмутської траси переміщують озброєння та військову техніку. Зафіксовано переміщення батареї самохідних артилерійських установок (САУ) 2С1 "Гвоздика". Протягом доби дані САУ кілька разів змінювали позиції, однак вогонь не відкривали.

З району Докучаєвська бойовиків епізодично завдають артилерійські удари в напрямку н.п. Степове.

З району Горлівки бойовики кілька діб поспіль ведуть обстріли позицій українських військ. Вогонь ведуть із 122-мм гаубиць Д-30 після настання темряви, зазначає Тимчук.

Увечері 25 грудня з боку Озерянівка в розпорядження формувань супротивника в Горлівку прибула колона постачання (12 вантажних автомобілів) і кілька одиниць бронетехніки, у т.ч. 5 танків.

У Красному Лучі тривають роботи з розгортання "перевалочно-евакуаційного госпіталю" для "російських найманців", заявляє Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування