Бойовики сказали, від кого залежить наступна зустріч у Мінську

Субота, 27 грудня 2014, 11:27

Дата наступної зустрічі контактної групи залежить від Мінська і російських посередників.

Про це заявив повноважний представник самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) на мінських переговорах Денис Пушилін.

"Все буде залежати від ініціаторів зустрічі - Мінська і російських представників. Поки від цих сторін ніякої інформації ми не отримували", - заявив Пушилін.

Представник "ДНР" повідомив, що на даний момент невідомий також і формат другого раунду переговорів.

"Ми поки не володіємо інформацією про дату проведення другого раунду переговорів. Невідомо і в якій формі вони будуть проходити, за особистої участі членів контактної групи або дистанційно з використанням інтернет-технологій, наприклад, скайпу", - сказав він.

Разом з тим в самопроголошеній "ЛНР" не виключили можливості проведення наступної зустрічі 28 або 29 грудня. Про це заявив представник "ЛНР" на переговорах у Мінську Владислав Дейнего.

Напередодні Пушилін заявив, що в "ДНР" та "ЛНР" зробили все від них залежні для підготовки до чергового раунду консультацій, однак досі не отримали запрошення на участь у переговорах.

Як відомо, переговори контактної групи з врегулювання на сході України пройшли в Мінську 24 грудня. Дата проведення чергової зустрічі поки не називається.

Передбачалося, що наступна зустріч відбудеться 26 грудня.

"Інтерфакс"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування