Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На зниклий лайнер AirAsia не встигли 23 людини - ЗМІ

Неділя, 28 грудня 2014, 13:09

Літак AirAsia зник з радарів в той час, коли він знаходився між островами Калімантан і Белітунг.

Про це повідомив представник міністерства транспорту Індонезії, передає ТАСС.

"Пілотові було наказано набрати висоту, оскільки на шляху літака було велике скупчення хмар. Останній раз пілот вийшов на зв'язок, коли літак знаходився між містом Танжунгпандан на острові Белітунг і островом Калімантан", - сказав він.

Він додав, що лайнер не подавав аварійних сигналів. За даними транспортного відомства, перед польотом літак пройшов повну перевірку і ніяких технічних несправностей зафіксовано не було.

У той же час, як пише Strait Times, списки пасажирів зниклого літака компанії AirAsia свідчать, що 23 людини не зареєструвалися на цей рейс.

За інформацією видання, серед них - четверо дітей, вісім жінок і 11 чоловіків.

Однак серед тих, хто зареєструвався - 155 осіб - всі були в літаку, уточнює газета, у тому числі 68 чоловіків, 70 жінок, 16 дітей і одне немовля.

Авіакомпанія Air Asia підтвердила, що на борту повітряного судна знаходилися 155 пасажирів, з яких 138 повнолітніх, 16 дітей і одне немовля. Крім того, на борту було два пілоти і п'ять членів екіпажу, передають РИА Новости.

Серед тих, хто знаходився на борту - 156 індонезійців, троє громадян Південної Кореї, один громадянин Малайзії, один - Сінгапуру і один громадянин Франції.

Тим часом стало відомо, що ще один літак малайзійської авіакомпанії Air Asia здійснив вимушену посадку у зв'язку з технічними проблемами, що виникли під час польоту в Малайзії.

Раніше повідомлялося, що серед пасажирів також присутній громадянин Великобританії.

Як повідомлялося, в неділю на світанку з радарів зник пасажирський літак "Airbus 320-200" авіакомпанії "Air Asia", розпочато пошуково-рятувальна операція.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: