Порошенко розповів про помсту за Іловайський котел

Понеділок, 29 грудня 2014, 14:07

Президент Петро Порошенко запевняє, що про "Іловайський котел" ніхто не забув, і розповів про "рейд помсти" української армії одразу після тих подій.

Про це він заявив на прес-конференції у понеділок.

За його словами, після віроломного вторгнення російських військ 25 серпня українські армія організувала спеціальний рейд, в ході якого "покарали сотні убивць, які розстрілювали наших хлопців".

"Ніхто Іловайск не забув і не забуде. За Іловайськ уже покарані сотні убивць. Знаєте коли?.. 3 вересня ми зібрали все, що у нас тут тоді було: дві тактичні групи 95-ї та 79-ї бригад. І під керівництвом начальника Генштабу Муженка більше 1 200 українських десантників і штурмовиків пішли в рейд по тилах Іловайська. І покарали: сотні вбивць або залишились лежати, або поїхали додому у цинку", - розповів Порошенко.

У той же час він заявив, що міністр оборони Валерій Гелетей не брав участі у плануванні військових операцій, у тому числі і під Іловайськом.

"Водночас я задоволений роботою Гелетея на посаді глави УДО. Знаєте скільки терористичних актів навколо Адміністрації президента вдалось запобігти? Сім", - розповів Порошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування