Добкіна допитали у газовій справі

Понеділок, 29 грудня 2014, 16:01

Депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін у понеділок 4 години відповідав на запитання слідчих Генпрокуратури.

Про це повідомляє 5 канал.

"Відбувається розслідування в рамках відкритої кримінальної справи. Слідчі стверджують про нецільове використання пільгового скрапленого газу, який був передбачений для потреб населення. Це стосується не лише Харківської області, а низки регіонів. Я давав пояснення щодо дій ОДА у той період, коли коли керував нею", - розповів Добкін журналістам.

Як відомо, у п'ятницю слідчі Генпрокуратури допитали депутата Сергія Льовочкіна у провадженні щодо розгону студентів на Євромайдані 30 листопада 2013 року.

На 29 грудня заплановані допити ще низки колишніх і теперішніх чиновників та політиків. 

Серед них Нестор Шуфрич, Юрій Мірошниченко, Володимир Макеєнко, Сергій Ківалов та Ганна Герман.

На цей же день на допит викликали Олександра Єфремова у "вугільній справі".

Також на допит 30 грудня у справі про скасування Конституції та розширення повноважень Януковича викликаний колишній голова Конституційного суду Анатолій Головін.

Допитає ГПУ 30 грудня екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича щодо зловживання службовим становищем ним, Оленою Лукаш та заступником міністра Сєдовим А., при витрачанні коштів в сумі 8,6 млн грн.

Не омине похід в ГПУ і лідера "Опозиційного блоку", екс-міністра Юрія Бойка, з яким слідчі поговорять щодо внесення змін та прийняття рішень Кабміну щодо аукціонів з продажу нафти, газового конденсату, природного, скрапленого газу та вугілля.

Колишній колега Бойка по уряду Володимир Козак мав прийти в ГПУ 29 грудня, щоб розповісти про розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах на залізниці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування