Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд вирішив не карати Навального за втечу на протест

Середа, 31 грудня 2014, 10:46

Замоскворецький суд Москви повернув кримінально-виконавчій інспекції матеріал про порушення опозиціонером Олексієм Навальним режиму утримання під домашнім арештом.

Про це повідомила прес-секретар суду Юлія Петрова, передає Інтерфакс.

"Подання інспекції щодо Навального було повернуто, оскільки вирок уже винесений і положення Кримінально-процесуального кодексу РФ в даному випадку застосуванню не підлягають", - сказала Петрова

У вівторок увечері Навальний, порушивши режим домашнього арешту, приїхав в центр Москви, де зібралися на несанкціоновані акції спочатку прихильники, а потім і противники опозиціонера.

Присутні висловлювали своє ставлення до вироку у справі "Ів Роше" проти братів Олексія та Олега Навальних, винесеним вранці того ж дня Замоскворецький судом.

Самого опозиціонера затримали на Манежній площі і перепровадили додому, а в середу вранці кримінально-виконавча інспекція повідомила, що матеріали про порушення ним умов домашнього арешту, під яким його залишили до набуття вироком чинності, направлені до Замоскворецького суду.

У вівторок суд засудив Навального до 3,5 років умовного позбавлення волі, а його брата Олега - до 3,5 років колонії загального режиму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування