Бойовики за день 15 разів обстріляли позиції АТО

Середа, 31 грудня 2014, 17:52

Починаючи з 6 ранку і до 18.00 бойовики 15 разів обстрілювали позиції українських військових, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, міномети та артилерію.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Найбільш інтенсивні обстріли відбулися в районі донецького аеропорту та його околицях. Тут у день двічі "працювали" снайпери: поблизу диспетчерської вежі та у селі Піски. Крім того, бойовики з гранатометів і мінометів тричі обстрілювали донецький аеропорт, а із стрілецької зброї – Піски", – сказано у повідомленні.

Крім того, додають у прес-центрі, впродовж дня бойовики п’ять разів відкривали артилерійський вогонь по позиціях українських військ.

"З артилерійських систем бойовики обстріляли населені пункти Орлово-Іванівку, Ольховатку, Гранітне, Водяне та околиці Оленівки. Також із стрілецької зброї було обстріляно Авдеєвку та Новоселівку, а з мінометів Гнутово", – уточнюється у повідомленні.

Також, додають у повідомленні, протягом дня 4 рази було зафіксовано прольоти безпілотних літальних апаратів – двічі у небі поблизу Маріуполя та двічі на Луганському напрямку над Червоним Жовтнем і Старим Айдаром.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News