Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Меджлісу закликав вірити у справедливість

Середа, 31 грудня 2014, 20:45

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров привітав усіх жителів України, в тому числі і Криму, з Новим роком.

У своєму відеозверненні, розміщеному на інертнет-сервісі Youtube, глава Меджлісу привітав жителів України кримськотатарською та українською мовами.

"Дорогі мої друзі! Наші сусіди, сусіди кримських татар: українці, росіяни і люди інших національностей! Новий рік це свято, яке за будь-яких умов життя об'єднує сім'ї, зближує людей, сусідів, близьких. Я хочу привітати всіх вас з Новим роком!" , - сказав Чубаров.

Він закликав всіх залишатичся вірними. "Залишайтеся вірними собі, Криму, України! Вірте в справедливість. І тоді ми всі переможемо!", - сказав Чубаров з виттям відеозверненні.

Як повідомлялося, 5 липня Чубарова, що повертався з виїзного засідання Меджлісу в Генічеську Херсонської області, не пропустили до Криму. У пункті пропуску "Чонгар" російські силовики зачитали йому попередження про екстремістську діяльність і вручили повідомлення про заборону в'їзду на територію Росії строком на 5 років.

Крім того, в квітні поточного року російська влада заборонили на 5 років в'їзд до Криму екс-голові Меджлісу, народному депутату України Мустафі Джемілєву.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...