Аваков пообіцяв протягом десяти днів ліквідувати всі казино в Україні

Вівторок, 9 грудня 2014, 11:35

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що міліція протягом десяти днів ліквідує всі підпільні гральні заклади в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Протягом десяти днів міліція послідовно і неухильно зупинить всі ігрові (лотерейні) заклади. Почнемо з Києва – далі по всій країні", – запевнив він.

Аваков заявив, що має намір на ранковому засіданні Кабміну у вівторок представити це рішення міністрам і розраховує на їх підтримку.

Він також закликав депутатів, мерів, губернаторів і прокурорів не звертатися до нього з цього питання.

"Буду не толерантний, "відморожений", не терпимий і публічний, з персональною через пресу відповіддю з кожного звернення", – пообіцяв він.

Аваков також заявив, що готовий до хвилі "корупційних" викриттів у ЗМІ та мітингів співробітників ігрових салонів, "які втратили роботу".

"Запускайте – чекаю. Не спрацює. Що б не розтягувати "задоволення", завтра оприлюдню аналогічні рішення ще з ряду питань і справ. На війні як на війні", – повідомив міністр.

Аваков закликав тих, хто вважає діяльність гральних закладів корисною з точки зору наповнення бюджету, пролобіювати відповідний закон і отримати можливість працювати в законному полі.

Як відомо, Рада заборонила азартні ігри в Україні ще в травні 2009 року. Однак багато підпільних закладів продовжують працювати дотепер.

Арсен Аваков перебуває на посаді міністра внутрішніх справ з кінця лютого 2014 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування