Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі знайшли арсенал вогнепальної зброї та боєприпасів

Субота, 10 січня 2015, 15:16

У Маріуполі співробітники облуправління боротьби з організованою злочинністю МВС на території одного з гаражних кооперативів міста виявили ретельно заховані автомати, пістолети та гранати.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

"9 січня у ході проведення спецоперації виявили ретельно заховані автомати, пістолети та гранати. Збройний арсенал вилучено. Проводяться слідчо-оперативні заходи, спрямовані на пошук його власника", - йдеться у повідомленні.

"Убозівці отримали оперативну інформацію про наявність зброї в одному з гаражних кооперативів Жовтневого району м.Маріуполя. Група правоохоронців здійснила ретельний огляд вказаної території. В результаті в одному з гаражів було виявлено та вилучено 4 автомати Калашникова, пістолети Макарова, 17 гранат різної модифікації та більше 180 патронів. Зброя та боєприпаси направлені на відповідну експертизу", - зазначили в МВС.

Попередньо встановлено, що терористи планували використовувати вказану зброю для можливого проведення диверсії на території Маріуполя вже найближчим часом.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 т. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Фото прес-служби облупрвління МВС.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування