Бойовиків у зоні АТО вже більше, ніж українських солдат – Пашинський

Понеділок, 12 січня 2015, 11:26

Голова комітету з питань нацбезпеки та оборони Сергій Пашинський заявляє про різке погіршення ситуації в зоні проведення АТО за останній тиждень.

Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок.

"Звертаю увагу всіх колег на те, що за останній тиждень, на жаль, у нас значно погіршилася ситуація в зоні АТО. Вперше зафіксовано, що угрупування терористичних підрозділів та Російської Федерації значно перевищили за чисельністю наші угрупування. Саме тому я інформую, що будуть внесені ряд законодавчих актів і Кабміном, і президентом на цьому тижні, які ми зобов’язані позачергово розглянути та прийняти", – сказав він.

Пізніше Пашинський пояснив, що йдеться про законодавче забезпечення ухвалених ще до Нового року рішень Ради нацбезпеки та оборони зокрема в питанні мобілізації та законодавчому забезпеченні діяльності Збройних сил і Нацгвардії.

"Сьогодні-завтра ці закони будуть внесені, ми як комітет розглянемо їх і вже в четвер почнемо обговорювати конкретні законопроекти", - зазначив депутат.

Як відомо, в кінці минулого тижня інтенсивність обстрілів з боку бойовиків у зоні АТО різко посилилася. У прес-центрі АТО це зв’язали з візитом чергового – одинадцятого – російського "гумконвою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...