Бородай розповів про спілкування із Сурковим і його людьми

Вівторок, 13 січня 2015, 09:45

Колишній лідер бойовиків Олександр Бородай визнає, що спілкувався із представниками адміністрації президента Росії, однак наполягає, що це було "епізодично".

Про це він розповів в інтерв'ю виданню BBC, відповідаючи на запитання, які в нього були стосунки з Раппопортом і Авдєєнком - люди, які раніше працювали в адміністрації Путіна.

"Так. Практично жодних, якщо чесно. Справа в тому, що я стикався з командою, скажімо так, Владислава Суркова досить епізодично. Звичайно, я зустрічався й із Сурковим, і із представниками його команди, але із представниками команди мінімально - я більше спілкувався із самим Владиславом Сурковим", - сказав він.

"Оскільки я, властиво, був офіційною особою "ДНР" - до 8 або 9 серпня прем'єр-міністром, а після, до середини жовтня, генеральним радником у статусі першого віце-прем'єра - звичайно, я комунікував з деякими посадовими особами Російської Федерації", - зізнався він.

"А з Раппопортом і Авдєєнком - так, я їх знаю, але я з ними спілкувався вкрай мало. Єдине, що я, дійсно, добре пам'ятаю прізвище Авдєєнка, тому що ми з ним вчилися на одному курсі. Він теж закінчував філософський факультет Московського державного університету", - додав Бородай.

"Звичайно, я вам деталі нарад повідомити не можу. Але, природно, обговорювалася доля "ДНР". Допомога народу Донбасу. Звичайно, я, так сказати, консультував і Владислава Суркова, і деяких інших людей із приводу обстановки", - розповів Бородай.

Раніше лідер бойовиків Стрєлков/Гіркин заявляв, що Бородай був людиною Суркова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування