Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати хочуть оголосити жалобу на 15 січня

Середа, 14 січня 2015, 09:29

Депутат і командир добровольчого батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук просить президента Петра Порошенка оголосити 15 січня Днем жалоби за загиблими під Волновахою.

"Ми повинні взяти на себе цілком і повністю відповідальність за те, щоби визнати "ЛНР" і "ДНР" терористичними організаціями", - сказав він із трибуни Верховної Ради

"І підтримати нашого президента в тому, щоб світова спільнота теж визнала "ЛНР" і "ДНР" терористичними організаціями з усіма наслідками, які вони роблять", - закликав Тетерук.

Він також вважає за необхідне "просити президента на завтра оголосити День жалоби за загиблими мирними жителями".

"Я сподіваюся, що доброта українців допоможе нам об’єднатися і витримати той шалений тиск з боку країни-агресора, який вона чинить на кожну домівку, на кожну окрему сім’ю, на кожну нашу родину…. Агресія Росії не матиме того впливу, коли ми будемо разом", - сказав депутат.

Його колеги закликали також до проведення Маршу миру в найближчу неділю, 18 січня.

Верховна Рада почала ранкове засідання 14 січня хвилиною мовчання за загиблими під Волновахою напередодні.

Як відомо, 13 січня бойовики обстріляли блокпост українських силовиків під Волновахою. Один із снарядів розірвався біля автобуса з мирними жителями. На місці загинуло 10 цивільних, пізніше від ран померли ще 2-є. Понад півтора десятки поранених залишаються в лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: