Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За добу – 82 обстріли, найгарячіше на Дебальцевському напрямку

П'ятниця, 16 січня 2015, 08:53

За минулу добу бойовики обстріляли сили АТО 82 рази, ніч теж пройшла неспокійно – з 18 години четверга бойовики 38 разів відкривали вогонь з важкої техніки.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 16 січня.

"Ніч на Донбасі пройшла неспокійно. Незаконні збройні формування продовжують обстріли позицій сил АТО. Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора бойовики 38 разів відкривали вогонь, застосовуючи важке озброєння", - йдеться у повідомленні.

Вночі обстріляли Донецький аеропорт та прилеглі до нього населені пункти.

"На інших напрямках незаконні збройні формування з "Градів" обстріляли населені пункти Щастя, Кримське, Верхня Вільхова, Трьохізбенка та околиці Фрунзе. Вогонь вони тут вели до 4 години ранку", - повідомляє прес-центр АТО.

Найбільше збройне протистояння відбулося на Дебальцевському напрямку.

"Терористи з сторони Горлівки намагалися штурмувати наші блокпости поблизу Шумів, Ленінського та околиць Новогородського. Українські військові наступ бойовиків відбили", - уточнює прес-центр АТО.

"Також на цьому напрямку близько півпершої ночі незаконні збройні формування обстріляли з "Градів" позиції наших військ поблизу населеного пункту Отрадовка", - додають там.

За добу також зафіксовано 7 випадків ведення повітряної розвідки з використанням безпілотних літальних апаратів у районах населених пунктів Єленівка, Новокалинове, Горняк, Дебальцево, Донецьк та Маріуполь.

Крім того, у районі Глінки зафіксовано перетин безпілотником держкордону України.

"Попри складність, ситуація перебуває під контролем українських військових. У разі активізації противник отримує відсіч і несе втрати у живій силі та техніці", - заявляє прес-центр АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...