Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін зібрав Раду безпеки, щоб обговорити "нормандський формат"

П'ятниця, 16 січня 2015, 19:17

Президент Росії Володимир Путін у п'ятницю провів нараду з постійними членами Ради безпеки.

Як повідомляє прес-служба Кремля, обговорювалося загострення ситуації на сході України та хід підготовки до можливої зустрічі в "нормандському форматі".

Обговорюваввся також стан справ на міжнародному ринку енергоносіїв та відповідний вплив на світову і російську економіку.

У нараді взяли участь голова уряду РФ Дмитро Медведєв, голова Ради Федерації Валентина Матвієнко, голова Держдуми Сергій Наришкін, керівник АП Сергій Іванов, секретар Радбезу Микола Патрушев, глава МЗС Сергій Лавров, міністр оборони Сергій Шойгу, директор Служби зовнішньої розвідки Михайло Фрадков, заступник секретаря ради безпеки Рашид Нургалієв і постійний член ради безпеки Борис Гризлов.

Раніше повідомлялося, що за позитивного сценарію зустріч глав МЗС "нормандської четвірки" може відбутися 21 січня у Берліні.

12 січня глави МЗС "нормандської четвірки" - Росія, Німеччина, Франція та Україна - після переговорів у Берліні заявили, що чергова зустріч може відбутися після переговорів контактної групи і зустрічі політдиректорів "четвірки".

Раніше також повідомлялося, що зустріч лідерів України, Росії, Німеччини та Франції в Астані передбачається провести наприкінці січня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування