Мінінфраструктури оголосило конкурс на нового гендиректора "Укрпошти"

Субота, 17 січня 2015, 09:24

Міністерство інфраструктури розпочинає пошук кандидатів на посаду генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укпошта".

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Як наголошується, попередній відбір кандидатів візьмуть на себе експерти компаній Talent Advisors, ЕBS та Deloitte - так як і для аеропортів "Бориспіль", "Львів" та "Укрзалізниці".

"Від майбутнього керівника "Укрпошти" очікується формування та реалізація стратегії розвитку підприємства, модернізація ІТ-інфраструктури компанії, орієнтування на клієнта, розвиток продукції та послуг, підвищення операційної ефективності, зростання прибутку", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що Мінінфраструктури проводить відкритий відбір кадрів на керівні галузеві посади.

"З цією метою залучено консалтингові компанії Talent Advisors, ЕBS та Deloitte, які безоплатно надають консультаційні послуги по організації процесу підбору та оцінки кандидатур відповідно до розробленої моделі компетенції, професійних, кваліфікаційних та етичних вимог", - зазначили у Мінінфраструктури.

Відповідно до постанови уряду щодо зміни порядку призначення керівників великих держпідприємств, рішення про призначення керівника прийматиме номінаційний комітет у складі профільних міністрів та незалежних членів зі списку фіналістів за поданням міністра інфраструктури після співбесід з кандидатами-фіналістами.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...