Захарченко працевлаштувався у російську держкорпорацію - ЗМІ

Субота, 17 січня 2015, 14:43

Екс-глава МВС України Віталій Захарченко буде працювати в російської держкорпорації "Ростех".

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на інформацію прес-служби "Ростех".

Як заявили у компанії, Захарченку запропонували роботу у держкорпорації.

"Захарченко буде працювати у "Ростех"  в апараті одного із заступників генерального директора", - заявив представник держкорпорації. 

Як відомо, раніше Захарченко заявив, що отримав російське громадянство.

Також він повідомляв, що то йому запропонували посаду старшого консультанта в цій держкорпорації.

Зазначимо, 12 січня Інтерпол оголосив у розшук екс-президента Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколу Азарова та ряд інших українських екс-чиновників.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що  Росія ігнорує документи про розшук 24 колишніх вищих чиновників України, а саме: Віктора та Олександра Януковичів, Миколи Азарова, Андрія Клюєва, Віктора Пшонку, Олександра Якименка, Віталія Захарченка, Едуарда Ставицького, Сергія Курченка, Сергія Арбузова, Олександра Клименка, Миколи Присяжнюка, Рената Кузьміна, Олега Царьова, Юрія Колобова, Андрія Ігнатова, Раїси Богатирьової, Георгія Дзекона, Олександра Динника, В. Раташнюка, П. Зінова, С. Шуляка, В. Коряка, П. Федчука.

У зв'язку з цим МВС України готує документи про вихід в однобічному порядку з такої порочної системи розшуку, під контролем російського "правосуддя". Також Україна направить всім країнам-членам СНД пропозиції про співпрацю в цій сфері на основі двосторонніх відносин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування