Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київ визначив замовника реконструкції "Жовтня"

Неділя, 18 січня 2015, 09:52

Київська адміністрація визначила КП "Житлоінвестбуд-УКБ" замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру "Жовтень".

Відповідне розпорядження підписав мер Києва Віталій Кличко.

Згідно з документом "Житвлоінвестбуд-УКБ" в установленому порядку має одержати вихідні дані на проектування, забезпечити розробку та затвердження проектно-кошторисної документації, визначити генеральні проектну та підрядну організації.  

"Під час укладання замовником договору підряду на реконструкцію обов’язково будуть передбачені умови щодо надання підрядником гарантії якості виконання робіт та встановлені гарантійні строки експлуатації об’єкту", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, пізно ввечері 29 жовтня сталася пожежа у кінотеатрі "Жовтень".  Вогнем було знищено дах на площі 300 кв. м. Жертв та постраждалих не було.

Збиток від пожежі оцінюють у 7 мільйонів гривень.

1 листопада голова МВС Арсен Аваков повідомив, що міліція затримала двох осіб, які підпалили залу кінотеатру "Жовтень".

За словами радника голови МВС Антона Геращенка, вони своєю витівкою нібито хотіли продемонструвати негативне ставлення до фільмів ЛГБТ-тематики.

Паліїв посадили під домашній арешт. 

Згодом прокуратура перекваліфікувала кримінальне провадження зі "знищення майна" на "хуліганство".

Кінотеатр "Жовтень" розпочав продаж благодійних квитків на майбутні кіносеанси з метою відновлення будинку після пожежі.

Українська правда. Київ 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування