Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горлівку обстрілюють майже добу: багато руйнувань, є жертви - ЗМІ

Неділя, 18 січня 2015, 19:34

З самого ранку 18 січня у Горлівці (Донецька обл.) місцеві жителі повідомляють про артилерійські обстріли в різних точках міста, в основному - в Центрально-Міському і Калінінському районах.

Як повідомляє журналіст Нікіта Сініцин у Facebook, "за словами медиків є підтверджена інформація про 2 убитих і 12 поранених мирних жителів". 

"Снаряди потрапили в школу №49 на Калинівці, на перехресті вулиць Немировича-Данченка і Соколовського. У кафе "Космос", що стоїть навпроти школи, вилетіли всі вікна. Також впало (снаряд) недалеко від інтернату №4", - пише Сініцин.

"Внаслідок сьогоднішнього обстрілу міста на 2 дні продовжили канікули в школах міста та скасували заняття в технікумах, вузах і коледжах. За словами знайомих, снаряди рвалися в районі Горлівського машзаводу, так що повилітали шибки в довколишніх поліклініці машзаводу, машинобудівному коледжі і начебто в пожежній частини №27 ", - зазначає він.

За попередніми даними, біля зупинки магазин "Огурчик" виявлено двоє загиблих від осколків снаряда, який розірвався неподалік. Також повідомляється про постраждалих внаслідок обстрілів будівель.

На відео систематично чути залпи під час обстрілів. 

На фото будинок №103 на пр-кті Перемоги, автор фото повідомив, що мешканці говорять про наскрізне попадання снаряду та 2 загиблих. Усі фото з Facebook Нікіти Сініцина
 
 

Як повідомляє сайт Горлівки 06242, є попадання у Палац спорту, один снаряд не розірвався, другим пробило дах.

Також снаряди рвалися в районі Горлівського машзаводу, так що повилітали шибки в довколишніх поліклініці машзаводу, машинобудівному коледжі і в пожежній частині №27.

За даними ЗМІ, у соцмережах повідомляють про попадання снарядів у школу №53, кафе "Добриня", біля школи №73.  Повідомляється про стрілянину артилерії з р-на горлівської міськлікарні №2, а також про те, що "шість сепаратистських "Градів"  відстрілялися з "Епіцентру" і поїхали".

Також повідомляється про пожежі у маркеті "Амстор", на ринку "Олександрія" та у школах  №65 та №53. 

Місцями в результаті обстрілу немає води, опалення та світла.

Джерело відео - Самооборона Горловки

Gorlovka.ua,  06242

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування