Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна валять вину за зрив "нормандської зустрічі" на Україну

Вівторок, 20 січня 2015, 10:15

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що "відновлення бойових дій з боку української влади серйозно підриває результативність підготовки до зустрічі в "нормандському "форматі".

Про це він сказав у коментарі РИА Новости.

"Відновлення бойових дій з боку української влади, безумовно, серйозно підриває можливу результативність підготовки "нормандської" зустрічі", заявив Пєсков.

Як відомо, бойовики, підтримувані Росією за останню добу значно посилили артобстріли позицій сил АТО.

Українська сторона була змушена відкрити вогонь в Донецькому аеропорту у зв'язку з тим, що різко зросли обстріли з боку бойовиків і останні заборонили евакуювати українських військових та загиблих із повітряної гавані.

Крім того в понеділок стало відомо, що жива сила і техніка російської армії введені на територію України.

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна готова негайно скликати засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі і зустріч у "нормандському форматі".

Канцлер ФБР, Ангела Меркель зазначала, що зустріч президентів в "нормандському форматі", на якій планувалося обговорити шляхи вирішення конфлікту в Україні, не відбудеться доки не буде досягнуто реального прогресу виконанні Мінських домовленостей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування