Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радник Порошенка оприлюднив нові докази присутності солдат РФ на Донбасі

П'ятниця, 23 січня 2015, 21:01

Радник президента Петра Порошенка, волонтер Юрій Бірюков оприлюднив фото, що підтверджують участь російських військовослужбовців у бойових діях на Донбасі.

Цю інформацію він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом (ДНР? Росії?), Кілька стволів МТ-12 (Рапіра) під прикриттям БМП і БТР висувалися на штурм Донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту, ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувалася більше. Ще години дві вони робили спроби відповзти, потім самі копали могилки, а потім... Ну, потім. більше 20 двохсотих сепарів і росіян, десяток у полоні. Активно йде допит, але - після надання першої медичної допомоги. ", - написав він.

"Командування АТО покликало нас на збір речових доказів та на фотофіксацію. Під гуркіт залпів - завдання виконали. А, тут ще й кореспондент Los Angeles Times. Незручно якось, як тепер говорити про те, що тут немає росіян?", - додає він.

Бірюков також публікує фото документів, вилучених у російських найманців.

 
 

Як відомо Росія заперечує присутність своїх військових на території України.

Проте міжнародні організації, зокрема НАТО та ОБСЄ неодноразово надавали докази перетину українсько-російського кордону військовослужбовцями та технікою РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування