Кличко доручив знайти гроші на обіди для школярів

Субота, 24 січня 2015, 20:49

Київська міська державна адміністрація планує найближчими днями вирішити питання із забезпеченням школярів молодших класів безплатним харчуванням.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов, повідомляєУНІАН.

"Віталій Кличко доручив знайти гроші на забезпечення безплатного харчування 1-4 класів, хоча спочатку уряд цю статтю витрат скасував", – сказав Ніконов.

При цьому він відзначив, що багато батьків скаржаться на якість того, що пропонують школи учням.

"Багато батьків звернулися до нас, і вони цього не хочуть, оскільки багато нарікань на корупційну складову, а також на якість харчування. Ми ще порадимося з фахівцями і знайдемо компроміс", – пообіцяв чиновник.

Як варіант розглядається можливість забезпечення харчоблоків шкіл працівниками комунального підприємства, які забезпечуватимуть якісне харчування.

"Щодо харчування, ми вважаємо, що це (вирішити питання з його організацією в школах – УНІАН) треба зробити відразу, тобто зараз. Це рішення ми ухвалимо зараз, за цей тиждень", - відповів Ніконов.

Як відомо, у Києві з 19 січня відмінили безплатне харчування для школярів молодших класів. Водночас, у Київській міській державній адміністрації запевнили, що учні пільгових категорій 1-11 класів будуть забезпечені безплатним харчуванням.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування