Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Самопомочі" визначилися, над чим "позачергово" працювати у ВР

Неділя, 25 січня 2015, 19:30

На Раду коаліції для формування порядку денного позачергового засідання парламенту будуть винесені кілька блоків питань.

Про це заявив голова фракції "Об’єднання "Самопоміч" Олег Березюк за підсумками закритого засідання фракції.

"Сьогодні відбуваються робочі наради, Рада коаліції збереться в понеділок о 9:30 ранку", - зазначив він.

"Є кілька блоків питань, у котрих потрібно діяти: перше – це кадрові питання у Мінобороні, Генштабі, СБУ та ГПУ, а також у близьких до зони АТО областях. Друге – робота на дипломатичному рівні, адже світ через агресивну пропаганду РФ досі сприймає події в Україні як громадянський конфлікт, а не зовнішню агресію РФ проти України", - додав Березюк.

"Третє – вирішення оперативних питань щодо забезпечення армії озброєнням, медичної підтримки військових, і перевірка готовності служб ліквідації надзвичайних ситуацій у містах, поза зоною АТО, зокрема у Києві", - зазначили у "Самопомочі".

Щодо можливості запровадження воєнного стану, за словами Березюка, то для такого кроку доцільно було б спочатку внести ряд правок в існуючі закони у військовій сфері та здійснити адекватні кроки у дипломатичній та економічній площині.

Як відомо, позачергове пленарне засідання Верховної Ради відбудеться у вівторок, 27 січня. Зранку 26 січня відбудуться збори Ради коаліції. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...