Бойовики отримали відсіч під Майорськом, за добу було 115 атак - штаб

Понеділок, 26 січня 2015, 08:33

За останню добу бойовики обстріляли українських військових та мирні населені пункти 115 разів, повідомляє прес-центр АТО вранці 26 січня.

"О 18:05 (неділі), поблизу Майорська, бандити здійснили спробу штурму наших позицій зі сторони Горлівки. Отримавши гідну відсіч, терористи, які залишилися живими, відступили", - йдеться у повідомленні.

Протягом ночі бойовики продовжували обстріли позицій українських військових. Найбільша їх кількість була на Луганському напрямку. Зокрема, по Станиці Луганській бойовики 7 разів відкривали артилерійський вогонь, а також по одному разу – з установки "Град" і танків.

Тричі під обстріл ворожої артилерії, мінометів та стрілецької зброї потрапляла Верхня Ольхова. Обстрілів зазнали також Новотошківка, Петрівка, Трьохізбенка, Словяносербськ, Фрунзе.

На Донецькому напрямку з РСЗВ "Град" обстріляли Новомихайлівку, Опитне й Тоненьке, а з мінометів та стрілецької зброї – 4 рази Мар’їнку та один раз Красногорівку.

В районах Первомайська та Дебальцевого з "Града" бандити двічі обстріляли Попасну та Троїцьке, а також Дебальцеве, Новогородське та Луганське.

З мінометів та артилерії бойовики вели вогонь по населеним пунктам Попасна, Булавінське, Оленівка, Майорськ, Оленівка, Вуглегірськ, Розсадки, двічі Троїцьке, Рідкодуб, Чорнухине.

На Маріупольському напрямку з 19:00 до 19:30 відбулося два артилерійські обстріли в районі населеного пункту Орловське.

Поблизу Нікішиного було помічено БПЛА противника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування