"Роскомнадзор" вирішив, що ефір на "Эхо Москвы" про "кіборгів" був зрежисований

Понеділок, 26 січня 2015, 17:32

"Роскомнагляд" стверджує, що ефір на "Эхо Москвы" з фотографом Сергієм Лойком й журналістом Тимуром Олевським про донецький аеропорт був зрежисований.

Про це в ефірі "Эхо Москвы" розповів головний редактор станції Олексій Венедиктов.

"Юристи Роскомнагляду стверджують, що це ефір був зрежисований, що це люди… прямий ефір "Своїми очима" був зрежисований: підготовлені репліки, ледь не написані", - розповів він.

"Тому ми вимагаємо завтра  переглянути цей ефір на відео. Але маю вам сказати, що, звичайно, можна говорити, що вони завчили напам'ять, по ролях, що називається. У мене на це немає відповіді", - сказав Венедиктов.

"І пан Лойко й пан Олевський, часто бувають у тому числі, на прес-конференціях президента – це люди, яких не можна змусити щось сказати, але як це довести в суді, я не знаю. Проти танка не попреш", - додав він.

При цьому Венедиктов додав, що це було  "обвинувачення" з боку юристів Роскомнагляду, "а не припущення".

"І ми подивимося, яке юридичний буде наслідок для цієї людини, яка це стверджує привселюдно в суді", - сказав він.

Як відомо, 31 жовтня Роскомнагляд вимагав вилучити із сайту радіостанції розшифровку ефіру, присвяченого Донецькому аеропорту й тому, як українські військові його захищають від бойовиків.

"Роскомнагляд" стверджував, що в ефірі подавалася інформація, яка "виправдовує практику здійснення військових злочинів". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...