Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли лікарню у Світлодарську

Вівторок, 27 січня 2015, 15:53

Бойовики обстріляли у Світлодарську лікарню, що знаходиться між Артемівськом і Дебальцевом і Горлівкою загинула співробітниця.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Близько 15.00 в населеному пункті Світлодарськ (Донецька область) бойовики незаконних збройних формувань здійснили черговий терористичний акт – з реактивних систем залпового вогню "Град" вони обстріляли міську лікарню", - сказано в повідомленні.

 

"Є постраждалі серед персоналу та хворих, дані уточнюються", - додали в прес-центрі.

"Терористи не зупинились на кривавій драмі в Маріуполі та в черговий раз показали своє справжнє обличчя та мету. Відомо, що обстріл медичного закладу є неприпустимим, але керовані Росією найманці не налаштовані дотримуватись цивілізованих правил", - додали в прес-центрі.

У свою чергу журналіст Настя Станко повідомила, що "лікарня зупинила роботу. Вікна вибиті. Два реанімобілі лікарів Артемівська (це друга зупинка) теж розбиті".

"Лікарня Світлодарська - це перша зупинка, куди привозять поранених з напрямку Дебальцеве-Чорнухіно. Вчора привезли 39, нині в першій половині дня 15. Це лише військових. Оперують на старих столах, дефибрілятора не було ніколи і зараз нема", - повідомила вона.

Згодом в прес-службі Донецької ОДА уточнили, що внаслідок артобстрілу загинула медсестра.

В облдержадміністрації наголосили, що ухвалено рішення про евакуацію лікарні до міста Артемівська, евакуація вже розпочалася.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування