Бойовики контролюють лише окремі райони Вуглегірська

П'ятниця, 30 січня 2015, 16:10

Станом на 16:30 інформація про повне захоплення бойовиками Вуглегірська не підтверджується.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Складною залишається ситуація у Вуглегірську. Бойовики не припиняють обстрілювати позиції сил АТО та околиці міста, піддаючи загрозі життя мирних громадян. Зараз у цьому населеному пункті точаться запеклі бої. Інформація про повне захоплення міста терористами не підтверджується", - зазначається в повідомленні.

"На теперішній час злочинці контролюють лише окремі райони", - наголосили в прес-центрі.

"На Дебальцівському напрямку, з артилерії та мінометів злочинці вкотре обстріляли Чернухіне, Рідкодуб, Міус, Санжарівку, Катеринівку, Луганське, Миронівський, Лозове. П’ять разів вогонь вівся по Дебальцевому", сказано в повідомленні.

"Вогнем самохідних артилерійських установок та реактивних систем залпового вогню бандити завдавали ударів по Вуглегірську, Дебальцевому, Лозовому та Санжарівці", - додали в АТО.

Противник атакував наші позиції в районі населених пунктів Міус та Чорнухіно.

На Луганському напрямку з танків та протитанкових керованих ракет терористи вели вогонь по позиціям сил АТО в районі Кримського та Щастя. Останній зазнав вогневого удару також з БМ-21 "Град".

З мінометів та артилерії противника тричі було обстріляно Кримське, а також Гірське.

В районі Маріуполя з БМ-21 терористи вели вогонь по Гнутово, а з мінометів та артилерії обстріляли Орловське і Талаківку.

В районі Донецького аеропорту з мінометів терористи обстрілювали позиції сил АТО неподалік населених пунктів Піски та Водяне. Вогонь вівся також безпосередньо по цих селах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування