Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Дебальцевого за п'ятницю евакуювали 310 людей - ДержНС

Субота, 31 січня 2015, 10:32

З Дебальцевого 30 січня вивезли 310 людей: 250 - до м. Святогірськ, 60 - до Артемівська.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Для цього були задіяні 6 автобусів. З міста Авдіїївка трьома автобусами було перевезено 60 людей до Святогорська. Загалом  з 28 до 30 січня з Авдіївки, Дебальцевого, Світлодарська перевезено 956 людей, з них 161 дитина", - зазначили у ДержНС.

Окрім того з Щастя Луганської області рятувальниками 30 січня вивезено 28 дітей до Сєвєродонецька, яких розмістили у школі-інтернаті.

"Дітей забезпечено всіма умовами для проживання та навчання. Із селища Троїцього Попаснянського району області були вивезені 62 особи (у тому числі 10 дітей). Люди були вивезені до с. Лисичанський Попаснянського району", - повідомили в ДержНС.

Також повідомляється, що  силами рятувальників та місцевої влади організовано щоденну доставку вантажів гуманітарної допомоги до населених пунктів Авдіївка і Дебальцеве. 

"30 січня мешканцям Дебальцево рятувальниками було доставлено 6 тонн питної води. У місті проводилась роздача продуктів харчування, зокрема, було роздано близько 4,5 тисяч буханок хлібу, а також теплі речі. Організовано підвіз технічної води у кількості 2,5 тонн до мікрорайону "Східний" та міської лікарні", - повідомили у службі..

У Авдіївці та Дебальцевму відсутнє централізоване водо-, електро- та теплопостачання, а також частково централізоване газопостачання в місті Авдіївка.

Протягом минулої доби проведення аварійно-відновлювальних робіт в цих містах було неможливим через постійні обстріли з боку терористів, підкреслили у ДержНС.

При цьому мешканцям Луганської та Донецької  областей нагадали: щоб виїхати із небезпечної зони, можна звертатися до місцевих органів влади, за телефоном 101 або (044) 247-30-02, а також до регіональних комісій з техногенно-екологічної безпеки у Луганській області - (0645) 71-43-71 та у Донецькій області - (0629) 51-59-01.  Усі телефони працюють у цілодобовому режимі.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...