Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві прокремлівський "Антимайдан" зірвав пікет проти війни в Україні

Субота, 31 січня 2015, 18:51

У Москві активісти прокремлівського руху "Антимайдан" зірвали узгоджений пікет проти війни в Україні.

Акція, яка проходила на площі поряд з метро "Олексіївська", анонсували в закритих групах в соцмережах, повідомляє  "Новая газета".

Прихильники "Антимайдану" з нецензурною лайкою виривали плакати і прапори з рук пікетників, а також бити їх, провокуючи бійки.

За словами учасників, поліція була представлена одним сержантом.

"Далі провокатори посилювали агресію. Почали бити пікетувальників. Довелося викликати ще наряд поліції", - зазначили активісти.

За словами очевидців, деякі з прихильників "Антимайдану" були у стані алкогольного сп'яніння. Активісти просили вплинути на них і припинити хуліганські дії, але поліція не реагувала.

Один з поліцейських вирвав плакат у пікетниці і демонстративно порвав його, сам при цьому кричав журналістам, що знімати його не можна. Він також вдарив по камері журналістці "Граней.Ру" Олександрі Агеєвій. 

Загалом на пікеті були присутні близько 30 осіб, включно з "антимайданівцями". Незважаючи на провокації, обійшлося без затримань.

Учасники антивоєнного пікету щоб уникнути ескалації конфлікту пішли з площі, а "нашисти" залишилися, піднявши прапори "Новоросії" і з тріумфом увімкнули через колонки "Прощання слов'янки". Поліцію це не збентежило, незважаючи на те, що в рамках пікету така техніка заборонена.

Усі фото - Пелагея Белякова
 
 

Джерело відео -  novayagazeta

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування