Москаль також повідомив про різке посилення обстрілів Луганщини

П'ятниця, 9 січня 2015, 10:25

За четвер та ніч на п’ятницю інтенсивність обстрілів контрольованої Україною території Луганщини значно посилилася. Найгарячіші бойові точки – Кримське, Станиця Луганська та Щастя.

Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням, Кримське Новоайдарського району зазнало кількох обстрілів із мінометів та установок "Град", останній із яких – вночі. В селі пошкоджені житлові будинки на кількох вулицях (вибуховими хвилями вибиті вікна та двері).

Чотири міни вибухнули в дворі агрофірми "Діоніс" і пошкодили офісне приміщення та господарські прибудови. Жертв та поранених немає. Станом на 10:00 у Кримському було відносно спокійно.

В Станиці Луганській практично не вщухають перестрілки із застосуванням автоматичної зброї. Над ранок бойовики обстріляли розташований поблизу Кондрашівки опорний пункт українських силовиків із крупнокаліберних кулеметів та мінометів. Пошкоджені кілька приватних будинків, інформації про потерпілих серед мирного населення немає.

Місцеві мешканці повідомляють про нарощування важкої техніки та кількості бойовиків на березі Сіверського Донця, що контролюється ЛНР, повідомляє Москаль.

У ніч на п’ятницю після півночі інтенсивному обстрілу з артилерії зазнали околиці міста Щастя. Руйнувань інфраструктури немає, інформація щодо потерпілих з’ясовується.

Як відомо, раніше про значне посилення обстрілів минулої доби повідомив також прес-центр АТО. У прес-центрі зв’язали це з візитом нового російського "гумконвою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...