Тактика бойовиків під Дебальцевим не спрацювала – прес-центр АТО

Вівторок, 10 лютого 2015, 09:33

Впродовж ночі бойовики збільшили кількість штурмів позицій українських військових, але під Дебальцевим відступили з втратами, повідомляє прес-центр АТО.

"Ніч у зоні АТО, з 9 на 10 лютого, характеризується збільшенням ворогом штурмових дій українських позицій", - інформує він.

Двічі, близько 10 та 12 години вечора, бойовики намагались атакувати армійські підрозділи в районі селища Новогригорівка. Також стався бій з противником поблизу Дебальцевого.

"Тактика терористів – розвідка боєм у цих зіткненнях не спрацювала. Після відповіді українських військових злочинці відступили зі значними втратами", - заявляє прес-центр АТО.

Місто Дебальцеве та навколишні населенні пункти залишаються "найгарячішою точкою на сході України".

"За ніч противник практично зі всіх видів зброї 18 разів вів вогонь на цьому напрямку. Найбільше постраждали Новогригорівка та Попасна. Саме ж місто Дебальцево вже стало своєрідним символом героїчного протистояння. По ньому бандити ведуть вогонь цілодобово. Руйнується міська інфраструктура", - заявляє прес-центр АТО.

"Та, незважаючи на це, українські військові мужньо тримають позиції і залишати їх не збираються", - запевняють у штабі АТО.

Також там констатують, що "цієї ночі противник активізувався на Маріупольському напрямку. З ГРАДів обстріляли селища Мирне та Новоселівка".

"Загалом, протягом ночі незаконні збройні формування 35 разів вели вогонь по наших позиціях. У відповідь українська артилерія завдала низку точних ударів та примусила злочинців припинити вогонь", - повідомляє прес-центр АТО.

Раніше організатор групи "Інформаційний спротив" і депутат Дмитро Тимчук написав, що під Дебальцевим бойовики відтіснили українські війська за декількома напрямками, зокрема, зайнявши позиції в районі села Логвінове.

Відео Військового телебачення України за 9 лютого

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування