Під Дебальцевим "козаків" міняють на військових, під Брянку перекидають бойовиків - ІС

Вівторок, 10 лютого 2015, 10:30

На лівому фланзі Дебальцевського плацдарму "козачі" формування заміняють зведеними тактичними групами з російських військових і найманців.

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив", депутат Дмитро Тимчук у Facebook.

"На позиціях на лівому фланзі Дебальцевського плацдарму відбувається заміна т.зв. "козачих" формувань зведеними тактичними групами, сформованими з прибулих із РФ найманців і російських військовослужбовців. "Козаки" відводяться углиб території, контрольованої "ЛНР", - повідомляє він.

Тим часом, за даними групи ІС, у район Брянка – Первомайськ через Алчевськ і Перевальськ продовжують перекидати формування "російсько-терористичних військ".

"Зокрема, за добу зафіксовано переміщення 2 конвоїв (близько 20 критих вантажівок із живою силою й боєприпасами) і близько 10 одиниць броньованої техніки (із них 4 танки)", - пише Тимчук.

"Також триває перекидання формувань російсько-терористичних військ у район Донецька. Зокрема, зафіксовано переміщення колони з 26 одиниць бойової техніки (танки – до 10 одиниць, ББМ, вантажні й спеціальні автомобілі)", - повідомляє також він.

"За попередніми даними, у Донецьк перекидається батальйонна тактична група (БТГ) російських військ", - додає Тимчук.

Тим часом, т.зв. "міністерство держбезпеки ДНР" і "військова поліція ДНР" приступили до "розслідування" вибухів на Донецьком казенному заводі хімічних виробів, який стався ввечері 8 лютого.

"На місці події йде збір "речових доказів". Відзначено прибуття на місце вибухів групи російських військових фахівців, які переміщаються на двох джипах у супроводі БТР-80", - повідомляє Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...