Начальник міліції Львівщини отримав поранення: авто підірвалося на фугасі

Вівторок, 10 лютого 2015, 19:53

Автомобіль, в якому знаходився начальник Головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія, підірвався на фугасі біля Дебальцевого Донецької області.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат фракції "Блоку Петра Порошенка" Андрій Антонищак.

"На двох автомобілях вони їхали від Станиці Луганської в Дебальцеве, де зараз знаходиться батальйон міліції спеціального призначення "Львів". Поблизу Дебальцевого машини підірвалися на фугасі, загинув комбат "Львова" Ігор Вольський, Загарія поранений", - розповів Антонищак, який до обрання був куратором батальйону ім. Кульчицького.

За його словами, всього поранення отримали 4 людини.

"Загарія двічі надсилав СМС з проханням про допомогу, зараз на місце аварії пішов спецназ. Повірте, робиться все можливе, щоб витягнути їх звідти", - сказав парламентарій, не уточнивши, кому саме Загарія надсилав СМС.

Водночас, у відділі зв'язків з громадськістю облуправління міліції повідомили, що не можуть ані підтвердити цю інформацію, ані спростувати її. Зараз зв'язку із Загарією немає.

Станом на 21:40 головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв повідомив, що комбат "Львова" Ігор Вольський вижив, а начальника МВС Львівщини Дмитра Загарію везуть до лікарні.

Пізніше глава МВС Арсен Аваков повідомив, що через вибух фугаса загинув начальник Управління внутрішньої безпеки на Львівській залізниці Дмитро Терновий.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування