У районі Дебальцева досі найгарячіше – прес-центр АТО

Середа, 11 лютого 2015, 21:31

Дебальцівський напрямок і надалі залишається найгарячішою точкою на Сході України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Незважаючи на мирні переговори, що тривають у Мінську, ворог продовжує обстрілювати наші позиції з "Градів", артилерії та мінометів", - сказано у заяві.

"Так Дебальцівський напрямок й надалі залишається найгарячішою точкою на Сході України. Саме місто сьогодні терористи обстріляли 14 разів з "Градів" та артилерії. В населеному пункті зруйнована інфраструктура, та житлові будинки", - повідомили в прес-центрі.

"Крім цього, злочинці невдало намагались атакувати наші позиції поблизу Новотроїцького, двічі в районі Чернухіно, Камянки та Дебальцевого", - зазначили в АТО.

"Активізувались бойовики і на Маріупольському напрямку. Протягом дня вони двічі обстріляли селище Чермалик. Усі атаки ворога наші підрозділи успішно відбили і жодних позицій не втратили", - додали в прес-центрі.

Крім того, у повідомлені підкреслили, що проросійські ЗМІ активно поширюють неправдиву інформацію, зокрема, про нібито повторний обстріл Краматорська, польоти російської авіації над Україною та про оточення українських військ на Дебальцівському напрямку. 

"Прес-центр АТО наголошує – усі ці повідомлення не відповідають дійсності і створюються, аби посіяти паніку і недовіру до українських військ", - сказано у заяві прес-центра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News