Під КМДА пікет проти підвищення тарифів - "Самозахист" каже про "картинку для Кремля"

П'ятниця, 13 лютого 2015, 16:49

Представники організації "Самозахист" намагаються приборкати представників молодіжних та екстремістських організацій, які проводять акцію біля стін мерії Києва.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Самозахист" вважає, що ця акція організована з єдиною метою - щоб зробити картинку для російських ЗМІ.

Вони намагаються заспокоїти молодих людей, агресивно налаштованих, при цьому між ними навіть зав'язалася невелика бійка, яка швидко завершилася.

Близько 200 молодих людей пікетують мерію Києва, протестуючи проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Акція проходить під гаслом "Забирають останню гривню".

Молоді люди обклеїли гривнями табличку з позначенням Київської міської державної адміністрації та Київської міської ради і обступили центральний вхід в будівлю мерії, яка посилено охороняється міліцією. Вони скандують "Банду геть!" і "Кличко, виходь!".

Протестувальники - переважно молоді люди у віці до 20 років, вони тримають українські державні прапори, багато з них у балаклаві або закрили обличчя медичними масками.

Учасники акції - представники організації "Громадський контроль "Наждак"", цивільних ініціатив "Модний Вирок", "Чорний список", "Праве Сафарі", "Україна без корупції", громадянська кампанія "Форум порятунку Києва", і багатьох інших.

Порядок на акції забезпечують близько 100 правоохоронців. На прилеглих до Хрещатика вулицях знаходиться кілька автобусів з силовиками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування