На Київщині встановили 7 блокпостів і посилили перевірку машин

Субота, 14 лютого 2015, 11:27

На території Київської області встановлено 7 блокпостів, міліція посилила перевірку автотранспорту на наявність зброї та вибухівки.

Про це повідомляє сайт Головного управління МВС у Київській області.

За словами заступника начальника Головного управління МВС у Київські області Сергія Бондаренка, на блокпостах працюють зведені загони міліції.

"Спецпризначенці плюс УБЕЗ, плюс кінологи. Хлопці дуже налаштовані по-бойовому. Вони розуміють, що на їхніх плечах є безпека області, Києва і України, і всі готові працювати і захищати українців", - сказав Бондаренко.

Він також додав, що на блокпостах чергують озброєні працівники ДАІ, міліція області намагається по максимуму залучати громадські формування.

 

Бондаренко наголосив, що блокпости оснащені сучасними автоматизованими базами даних, що дозволяє максимально ефективно та швидко виявляти та затримувати правопорушників на дорогах області.  

 Блокпост обкладений мішками з піском 
А всередині чергують автоматчики 

У МВС відзначили, що правоохоронці на блокпостах чергують цілодобово з метою недопущення скоєння терористичних актів, сепаратистських проявів, виявлення незаконного обігу зброї, вибухівки, боєприпасів, протидії будь-яким можливим загрозам інтересам країни.

Водночас, як повідомили "Українській правді. Київ" у Державтоінспекції Києва, на 8 столичних блокпостах щоденно чергують чотири співробітники ДАІ та придані сили з батальйону "Київ-1".

"Усі працівники міліції заступають на служби з табельною вогнепальною зброєю. Вони перевіряються транспортні засоби, на яких є орієнтування, чи які викликають підозру або є інформація щодо їх причетності до скоєння злочину та інші", - йдеться у відповіді ДАІ на запит.

У Державтоінспекції відзначили, що лише з початку року на блокпостах при в’їздах до Києва виявили та затримали 6 раніше викрадених транспортних засобів, одну особу за скоєння злочину та водія з підробленим свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.  

Українська правда. Київ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування